Home GRAF Regenwatersystemen GRAF Tankpakketten GRAF Regenwatersysteem Platin Tuin Comfort

GRAF Regenwatersysteem Platin Tuin Comfort

Wilt u graag uw eigen regenwater opvangen? RLM Benelux BV levert regenwatersystemen voor het opvangen én (her)gebruiken van regenwater. Schoon drinkwater wordt nog vaak gebruikt voor veel toepassingen waar eigenlijk helemaal geen drinkwaterkwaliteit voor nodig is. Denk bijvoorbeeld aan het sproeien van de tuin of het schoonmaken van uw huis. Het gebruik van regenwater is goed voor het milieu en daarnaast bespaart u met regenwater ook nog eens kosten en energie. En nog een voordeel: we hebben er hier in Nederland genoeg van!

GRAF Regenwatersysteem Platin Tuin Comfort

Met het regenwatersysteem Platin Tuin-Comfort bespaart u maar liefst 25% op uw drinkwaterkosten. Zo maakt u duurzaam gebruik van wat de natuur ons biedt. Dit tankpakket bestaat uit:

  • Platin tank
  • Mangat deksel.
  • Intern filterpakket 2, overloopsifon
  • Techniekpakket Tuin Comfort met pomp, zuigslag en aansluitkast

GRAF Techniek pakket Platin Tuin Comfort

Het techniek pakket Platin Tuin Comfort bestaat uit een Intergra Inox pomp, drijvende aanzuigleiding met fijnfilter, water aansluitbox intern en extern met Gardena aansluitingen, aansluitset met een slang met een lengte van 12 meter.

GRAF Regenwatersysteem kopen

Wilt u een regenwatersysteem voor uw tuin kopen maar heeft u geen idee hoe groot de tank moet zijn? Wij adviseren u graag.

Productinformatie

Aanbevolen accesoires