Home Over RLM

Over RLM

Van tekentafel tot uitvoering

De medewerkers van RLM hebben jarenlange ervaring met industriële chemie opslagsystemen en verwarmingsartikelen. “Een groot deel van het productenassortiment wordt hier in eigen beheer vanaf de tekentafel ontworpen, ontwikkeld én gebouwd. Zo staan kwaliteit en betrouwbaarheid altijd voorop.” Alle opslagtanks zijn leverbaar in enkelwandige en dubbelwandige uitvoering.

Het RLM team heeft veel vakkennis opgedaan wat betreft het monteren en zelf maken van toevoegingen op tanks zoals:

Montage op locatie

Naast het ontwerpen en maken van opslagtanks en verwarmingsartikelen richten wij ons ook op onderhoud ná installatie. “We hebben monteurs in de buitendienst die breed inzetbaar zijn. Zij kunnen voor u op locatie al onze producten monteren, bewerken en in bedrijf stellen. Wij lassen en monteren ook leidingwerk aan tanks op locatie. Met onze onderhoudsdienst bent u zo altijd verzekerd van goede service.”

Daag ons uit

Met meer dan een halve eeuw werkervaring weten de medewerkers precies hoe ze elke klus aan moeten pakken. Daarin bedenken ze vaak nieuwe oplossingen die gunstig zijn voor de klant. Hoe complexer de vraag, hoe groter de uitdaging. Op onze website kunt u veel informatie over onze producten vinden. Zoekt u iets maar heeft u dit nog niet gevonden? Neem contact met ons op, wij weten zeker dat we u van dienst kunnen zijn en geven u graag advies.