Home Kunststoftanks

Kunststoftanks

Voor een kunststoftank op maat bent u bij RLM aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist in het fabriceren en leveren van kunststof opslagtanks, kunststof opvangbakken maar ook IBC containers.

Verschillende uitvoeringen mogelijk

Zowel enkelwandige en dubbelwandige uitvoeringen, een staand of liggend ontwerp, bovengrondse, ronde of langwerpige opslagtanks: alles is mogelijk. Daarnaast kunnen wij de tank voorzien van aansluitingen voor niveaumetingen,vul en zuigleidingen, ontluchtingen, overlopen en toevoegingen zoals vacuüm lekdetectie, niveaumeting en overvulbeveiliging.

In goede handen

Onze medewerkers adviseren u graag. Met onze onderhoudsdienst bent u altijd verzekerd van goede service. Onze medewerkers staan dag en nacht voor u klaar en komen ook na installeren van de installatie graag bij u langs voor onderhoud of een jaarlijkse controle, zodat u verzekerd bent dat de tank, het leidingwerk en de diverse beveiligingen en meetinstrumenten in optimale conditie blijven.

Kunststof opslagtanks

De kunststof opslagtanks kunnen worden gebruikt voor onder andere de opslag van: chemicaliën, oliën, zouten, zuren, logen, levensmiddelen, vloeistoffen en granulaten. Wij adviseren u in een gesprek graag over de beste en veiligste tank voor uw toepassing, de geschikte materialen i.v.m. de chemische stof, maar ook de omgeving en beschikbare ruimte voor de tank. De kunststoftanks die wij leveren hebben een inhoudscapaciteit van 30 tot 300.000 liter in rotatie-sintering, spuitlaswerk, plaatlaswerk en blastmoulding van onder andere de volgende fabrikanten:

  • Astro
  • Dehoust
  • PPE
  • RLM
  • Speidel
  • Formoplast
  • Graf

Beveiligingen en metingen aan of op de tank

Daarnaast leveren we voor de betreffende tanks alle gewenste accessoires: pompen met start/stopschakeling op niveau, niveaumetingen, schakelkasten, vul- of doseerkasten, alarmeringen, overvulbeveiligingen etc.

Aanbevolen accesoires