Home PE-PVC-PP Specials Opvangbakken Opvangbakken voor IBC Containers VRL serie

Opvangbakken voor IBC Containers VRL serie

De opvangbak voor een IBC-container is speciaal ontworpen om morsingen en lekkages op te vangen die kunnen optreden bij het opslaan of transporteren van chemicaliën of andere vloeistoffen in IBC-containers. Voor het materiaal is gekozen om PE te gebruiken en is ontworpen om bestand te zijn tegen de corrosieve en schadelijke eigenschappen van de opgeslagen vloeistoffen en of chemicaliën.

Er zijn verschillende maten en capaciteiten beschikbaar, afhankelijk van de grootte van de IBC-container en het volume van de opgeslagen vloeistof. (De lekbak moet volgens de PGS31 minimaal 110% zijn van de inhoud van de tank/ibc)  Deze kunststof opvangbakken zijn speciaal ontworpen voor IBC containers en zijn voorzien van een rooster. Wij bieden dan ook IBC Containers van de A serie, E serie en TN serie. De inhoudscapaciteit bedraagt van de opvangbakken voor IBC Containers 250 tot 1.250 liter:

  • 250 liter
  • 650 liter
  • 1.050 liter
  • 1.250 liter

De opvangbak kan ook worden uitgerust met optionele accessoires zoals een afvoerplug. Bovendien is de opvangbak eenvoudig te installeren en te onderhouden, en is het mogelijk om meerdere bakken aan elkaar te koppelen voor grotere opslagcapaciteit.

Ten slotte biedt een opvangbak voor een IBC-container een praktische en kosteneffectieve oplossing voor het veilig opslaan van gevaarlijke vloeistoffen, en zorgt voor een veilige en milieuvriendelijke werkomgeving en voldoet u aan de eisen die genoemd zijn in de PGS31.

 

 

 

Productinformatie

Aanbevolen accesoires