Home PE-PVC-PP Specials Pulsatiedempers PVC-U / PVC-C / PP / PVDF met EPDM membraan

Pulsatiedempers gemaakt van Kunststof met EPDM membraan

Ontdek onze hoogwaardige Pulsatiedempers, vervaardigd met PVC-U, PVC-C, PP en PVDF behuizingen en voorzien van duurzame EPDM membranen. Deze uitzonderlijke combinatie van materialen biedt een ongeëvenaarde chemische bestendigheid en veelzijdigheid, waardoor onze pulsatie dempers perfect geschikt zijn voor een breed scala aan toepassingen.

Chemische Bestendigheid in Uitblinkende Materialen:

  • PVC-U : PVC-U behuizingen staan bekend om hun uitstekende weerstand tegen zuren, basen en corrosieve chemicaliën. Ze zijn ideaal voor gebruik in agressieve chemische omgevingen.
  • PVC-C (Gechlorineerd Polyvinylchloride): PVC-C gaat nog een stap verder en biedt verbeterde chemische bestendigheid, met name tegen hoge concentraties van agressieve chemicaliën.
  • PP (Polypropeen): PP behuizingen zijn resistent tegen een breed scala aan chemicaliën en bieden uitstekende duurzaamheid, waardoor ze geschikt zijn voor veeleisende industriële toepassingen.
  • PVDF (Polyvinylideenfluoride): PVDF is het summum van chemische bestendigheid en is bestand tegen zelfs de meest agressieve chemicaliën, waardoor het een uitstekende keuze is voor kritieke processen.

Toepassingen voor Pulsatiedempers met EPDM Membraan:

  • Chemische Industrie: Onze dempers zijn perfect geschikt voor de chemische sector, waar een constante druk en het beheersen van chemische reacties van vitaal belang zijn.
  • Waterbehandeling: In waterzuiveringsinstallaties helpen onze dempers bij het handhaven van een stabiele stroming, ongeacht de waterkwaliteit.
  • Levensmiddelenindustrie: De voedingsmiddelenindustrie profiteert van de hygiënische eigenschappen en de chemische compatibiliteit van onze dempers.
  • Farmaceutische Sector: Onze dempers spelen een rol bij het stabiliseren van processen in farmaceutische productiefaciliteiten.

De combinatie van chemische bestendigheid en duurzaamheid maakt onze Pulsatiedempers met PVC-U, PVC-C, PP en PVDF behuizingen en EPDM membranen de juiste keuze voor kritische toepassingen in diverse industrieën. Verbeter uw processtabiliteit en vertrouw op de betrouwbaarheid van onze hoogwaardige pulsatie dempers. Neem vandaag nog contact met ons op om uw specifieke behoeften te bespreken en te ontdekken hoe onze producten uw operationele efficiëntie kunnen verbeteren.

 

Datasheet Kunststof Pulsatiedempers

Datasheet Kunststof Pulsatiedemper met PTFE membraan

Datasheet RVS Pulsatiedempers met membraan

Catalogus FOX

Aanbevolen accesoires