Home GRAF Regenwatersystemen GRAF Tankpakketten

GRAF Tankpakketten

GRAF Tankpakketten voor opvang regenwater

Wilt u graag uw eigen regenwater opvangen? Wij bieden complete tankpakketten voor het opvangen én (her)gebruiken van regenwater. Schoon drinkwater wordt nog vaak gebruikt voor veel toepassingen waar eigenlijk helemaal geen drinkwater kwaliteit voor nodig is. Denk bijvoorbeeld aan het sproeien van de tuin of het schoonmaken van uw huis. Het gebruik van regenwater is goed voor het milieu en daarnaast bespaart u met regenwater ook nog eens kosten en energie. En nog een voordeel: we hebben er hier in Nederland genoeg van!

Bespaar op drinkwaterkosten

Met onze complete tankpakketten voor regenwatersystemen bespaart u maar liefst 50% op uw drinkwaterkosten. Zo maakt u duurzaam gebruik van wat de natuur ons biedt. U kunt kiezen uit:

  • Regenwatersysteem Carat ECO-Plus
  • Regenwatersysteem Carat Professionell
  • Regenwatersysteem Platin ECO-Plus
  • Regenwatersysteem Platin Professionel

Wat moet ik kiezen?

Onze medewerkers beschikken over jarenlange ervaring met regenwatersystemen en adviseren u dan ook graag hierin. Wij denken graag met u mee en maken ook regenwatersystemen op klantspecificatie. Met onze onderhoudsdienst bent u altijd verzekerd van goede service. Ook na plaatsing van het regenwatersysteem komen onze monteurs graag bij u langs voor controle en onderhoud.

Stel hier uw vraag

Aanbevolen accesoires