BAMO IER Overvul- en lekkagebeveiliging

Overvulbeveiliging tank

Overvulbeveiligingen zijn van groot belang voor de veiligheid van uw tankinstallatie. Overvulbeveiligingssystemen zijn ontworpen om het overvullen in onder- en bovengrondse tankinstallaties, waarin vloeibare chemie of brandstoffen zijn opgeslagen, te voorkomen. Een overvulbeveiliging stopt de vloeistofstroom automatisch wanneer het maximale vulniveau van de tank is bereikt. Onze overvulbeveiliging voldoet aan alle KIWA-eisen. Verdere specificaties van dit product zijn:

  • PE -HD overvulbeveiliging met ingebouwde omvormer, 24 Vdc
  • Lengten: 150mm tot 1000mm in stappen van 50mm oplopend
  • Leverbaar in de materialen PVC, PP, PVDF tegen meerprijs
  • Aansluiting schroefverbinding G2″ verstelbaar in hoogte
  • Aansluiting met flens DN40, DN50, DN65 tegen meerprijs

Lekkagebeveiliging tank

Ook lekkagebeveiliging is erg belangrijk voor de veiligheid. Wij stellen veel strenge eisen aan onze lekkagebeveiliging en lekdetectie. Zo zijn u en uw medewerkers ten allen tijde veilig gesteld tegen lekkage. Al onze kunststoftanks en opvangbakken zijn te beveiligen tegen lekkage en overvul. Onze medewerkers adviseren u hierin graag. Met onze onderhoudsdienst bent u altijd verzekerd van goede service.

Voor het monitoren van  overvulbeveiligingen of lekagedetectoren is de Maximat TC1 of de maximat TC2 beschikbaar, waar maximaal 1 sensor(TC1) of 4 sensoren(TC4) op kan worden aangesloten , voor meer informatie klik hier.

Productinformatie

Aanbevolen accesoires