Home GRAF Regenwatersystemen GRAF Ondergrondse regenwatertank GRAF Ondergrondse regenwatertanks Platin ingraven

Efficiënt gebruik van regenwater met Platin regenwateropslag en minimale inbouwdiepte

ontdek hoe u regenwater kunt hergebruiken en opslaan met de Platin regenwatertank. Dankzij de minimale installatiediepte kunt u snel en voordelig een regenwatersysteem installeren. De compacte afmetingen van de tank maken dit mogelijk. Met een inhoud van 1.500 liter en een hoogte tot aan de tank-schouder van slechts 70 cm, past de tank gemakkelijk in kleine ruimtes. Bovendien weegt de tank slechts 80 kg, waardoor installatie door twee personen in een ochtend kan worden voltooid. Bespaar op kosten voor het huren van een graafmachine!

Voordelen van de Platin regenwatertank:

  • Geschikt voor voertuigbelasting: In combinatie met een passende tankafdekking is de tank geschikt voor voertuigbelasting. Hierdoor kan de Platin tank ook onder uw oprit worden geïnstalleerd.
  • Grondwater-stabiel: Het ontwerp van de Platin vlakke tank garandeert hoge stabiliteit, waardoor deze kan worden geïnstalleerd in grondwater tot aan de tank-schouder.

Ervaring van een tevreden klant:

“De Platin vlakke tank is eenvoudig te installeren. De volledig vlakke put en het lage gewicht van de tank maken het werk kinderspel. Ik was vooral onder de indruk van de stabiliteit van de tank, de grote tankkoepel en de professionele, geïntegreerde filtertechnologie. Het is een oplossing die aan alle eisen voldoet.”

  • Thomas Blum, hovenier

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe u kunt profiteren van de voordelen van regenwaterhergebruik met de Platin regenwatertank.

Wilt u meer informatie of de bijbehorende tank pakketten kijk dan op het GRAF keuze menu

Bent u op zoek naar een staande tank kijk dan op GRAF CARAT tanks

Productinformatie

Aanbevolen accesoires