Home Kunststof bewerkingen Machine verhuur

Verhuur van diverse kunststof las/buig machines

RLM heeft een aantal kunststof lasmachines voor in de verhuur.

We onderscheiden twee soorten,

  1. Voor externe verhuur,
  2. Voor interne verhuur.

1. Voor externe verhuur heeft RLM Benelux BV twee soorten machines,

  • De elektro mof lasmachine. Deze machine is geschikt voor het lassen met elektro las-moffen of bochten. Door middel van een leespen wordt de elektro las-mof of bocht ingelezen en machine stelt zich verder zelf in.
  • De IR lasmachine. Deze machine is geschikt voor het stomplassen van materialen waar een kleine lasril gewenst is en de materialen dunwandig zijn, materialen zijn PP, PVDF en ECTFE. Machine is geschikt voor diameters van 20mm t/m 110mm.

2. Voor interne verhuur heeft RLM Benelux BV ook twee lasmachines.

  • de stomplasmachine heeft een vaste opstelling in ons bedrijf, laswerkzaamheden moeten dan ook intern worden gemaakt, kunststof platen tot 4m breed en 40mm dik kunnen met deze machine aan elkaar worden gelast, materialen zijn HDPE en PP.
  • de buigmachine.

De externe lasmachines zijn redelijk hanteerbaar, ten minste de electrolas mofmachine , de IR lasmachine staat op een pallet en is dus te zwaar om mee om te lopen.

De interne lasmachines zijn niet verplaatsbaar, wilt u gebruik maken van deze machines, dan zult u het plaatmateriaal mee moeten nemen naar RLM Benelux BV, waar wij de platen buigen of aan elkaar lassen op de door u aangewezen plaatsen. Voor meer informatie over bijvoorbeeld de huurprijzen en beschikbare tijden graag even contact met ons opnemen.

Aanbevolen accesoires