Home GRAF Regenwatersystemen GRAF Industriële ondergrondse regenwateropslag systemen

GRAF Industriële ondergrondse wateropslag systemen

GRAF Industriële regenwateropslag installaties

Wilt u graag uw eigen regenwater opvangen? Wij bieden complete tankpakketten voor het opvangen én (her)gebruiken van regenwater. Schoon drinkwater wordt nog vaak gebruikt voor veel toepassingen waar eigenlijk helemaal geen drinkwater kwaliteit voor nodig is. Denk bijvoorbeeld aan het sproeien van de tuin of het schoonmaken van uw huis. Het gebruik van regenwater is goed voor het milieu en daarnaast bespaart u met regenwater ook nog eens kosten en energie. En nog een voordeel: we hebben er hier in Nederland genoeg van!

Bespaar op drinkwaterkosten

Met onze complete tankpakketten voor regenwatersystemen bespaart u maar liefst 50% op uw drinkwaterkosten. Zo maakt u duurzaam gebruik van wat de natuur ons biedt.   Ons systeem maakt gebruik van hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën om regenwater op te vangen en op te slaan op een efficiënte en veilige manier. Het is ontworpen met oog voor duurzaamheid, eenvoudige installatie en onderhoud, en aanpasbaarheid aan verschillende behoeften en omgevingen.

Toepassingen

Woningbouw

In residentiële gebouwen biedt het Industrieel Regenwater Opslag Systeem een uitstekende mogelijkheid om regenwater te benutten voor taken zoals het besproeien van tuinen, het doorspoelen van toiletten en zelfs voor de wasmachine. Dit helpt huiseigenaren om hun waterrekening te verlagen en draagt bij aan een duurzamere levensstijl.

Woningcorporaties

Voor woningcorporaties en vastgoedbeheerders kan ons systeem een kosteneffectieve manier zijn om de operationele kosten van watergebruik in appartementencomplexen te verminderen. Door regenwater te gebruiken voor gemeenschappelijke voorzieningen, zoals het schoonmaken van gangen en buitenruimtes, kunnen woningcorporaties aanzienlijke besparingen realiseren.

Fabrieken

Industriële faciliteiten hebben vaak grote hoeveelheden water nodig voor verschillende processen, koeling en reiniging. Het Industrieel Regenwater Opslag Systeem kan een aanzienlijke impact hebben op de watervoorziening van fabrieken. Het opgevangen regenwater kan worden gebruikt voor koeltorens, het besproeien van groenvoorzieningen en zelfs als proceswater in bepaalde gevallen, waardoor de afhankelijkheid van kostbaar leidingwater wordt verminderd.

Boeren

Voor agrariërs kan het systeem van onschatbare waarde zijn, vooral in gebieden waar irrigatie cruciaal is voor de landbouw. Het opgevangen regenwater kan worden gebruikt om gewassen te irrigeren, vee te voorzien van drinkwater en de algehele landbouwproductiviteit te verbeteren. Dit draagt niet alleen bij aan duurzame landbouwpraktijken, maar kan ook de operationele kosten verlagen.

Het Industrieel Regenwater Opslag Systeem biedt veelzijdige toepassingen die de manier waarop we met water omgaan, kunnen transformeren. Of het nu gaat om woningbouw, woningcorporaties, fabrieken of boeren, ons systeem staat klaar om bij te dragen aan een meer duurzame en efficiënte waterbeheerstrategie.

Wat moet ik kiezen?

Onze medewerkers beschikken over jarenlange ervaring met regenwatersystemen en adviseren u dan ook graag hierin. Wij denken graag met u mee en maken ook regenwatersystemen op klantspecificatie. Met onze onderhoudsdienst bent u altijd verzekerd van goede service. Ook na plaatsing van het regenwatersysteem komen onze monteurs graag bij u langs voor controle en onderhoud.

Stel hier uw vraag