Home Ons portfolio

Ons portfolio

Samen werken aan de toekomst

Inmiddels hebben we al duizenden projecten mogen aannemen en succesvol kunnen afronden. Hier ziet u slechts een selectie van een aantal projecten in diverse industrieën. Onder andere Friesland Campina, Wetterskip Fryslan maar ook Vitens zijn tevreden klanten die we jaarlijks terugzien voor nieuwe opdrachten. De afgelopen jaren hebben we dan ook een goede band opgebouwd met onze klanten. Wij hopen ook met u een mooie, duurzame toekomst op te bouwen. Hieronder ziet u een aantal projecten waar niet alleen wij, maar ook onze klanten erg trots op zijn:

Duurzame energie projecten

RLM heeft zich gespecialiseerd in het opzetten en uitvoeren van duurzame energie concepten. We ontwerpen de meest uitgebreide en complexe energiesystemen, van ventilatie tot warmtekoude opslagsystemen. Niet alleen voor bedrijfspanden, maar ook voor de particulier. “Ons doel is om onze duurzame energieconcepten in het begin van de nieuwbouw of verbouwfase zodanig aan te passen, dat het naast energiebesparing en hoog comfort ook nog lage woonlasten oplevert.” Doelgericht innoveren, met het oog op duurzaamheid.

Meer zien?

Wilt u meer van onze projecten zien? Wij hebben op ons kantoor een compleet document met alle circa 3.000 projecten die we de afgelopen jaren hebben aangenomen, aangepakt en afgerond. Er zit ongetwijfeld een project tussen waar u inspiratie uit kunt halen voor uw eigen tankinstallatie of bedrijfsverwarming. RLM Benelux BV staat u graag te woord, onder het genot van een kopje koffie, om zo uw wensen in kaart te brengen en een plan van aanpak op te stellen.