Home BAMO IER Inhoudsmetingen BAMO IER niveaumeting mechanische SFA

BAMO IER niveaumeting mechanische SFA

Deze niveaumeter is geschikt voor de meting van chemische vloeistoffen. Het niveau van chemische vloeistoffen in opslagtanks kan gemeten worden met contactloze, mechanische meetapparatuur.

Naast mechanische drijvers heeft RLM zich gespecialiseerd in niveaumeting. Het niveaumetingmechanisme SFA wijst het niveau aan in gasdichte uitvoering met magnetisch tegengewicht en schakelcontacten. Verdere specificaties van deze niveaumeter zijn

  • Lengte: 0,5-6m
  • Koord: rood flexibel PP
  • Drijver: PP Ø 78mm of Ø 98mm
  • Materiaal: PVC

NB. Standaard wordt de niveaumeting zonder schaalverdeling geleverd. Als optie is deze wel leverbaar.

Indien u een besturing nodig heeft om deze niveaumeting signalen te verwerken, kunnen wij die ook voor u realiseren. Klik op het besturingskasten om deze te bekijken.

Welke niveaumeter moet ik kiezen?

Dit verschilt per soort opslagsysteem en tank. Onze medewerkers adviseren u hierin graag. Zij hebben al jarenlange ervaring met het installeren van niveaumetingen, inhoudsmetingen en alle andere toevoegingen – ook op klantspecificatie. Met onze onderhoudsdienst bent u altijd verzekerd van goede service. Onze medewerkers staan voor u klaar en komen ook na de installatie of plaatsing van het metingssysteem graag bij u langs voor onderhoud.

Productinformatie

Montage instructies

Data bladen SFA

Datablad mechanische niveau meting SFA

Aanbevolen accesoires