Home BAMO IER Inhoudsmetingen BAMO IER Troebelheidsmeting TURBISENS

BAMO IER TROEBELHEIDSMETING TURBISENS

Troebelheidsmeting met TURBISENS – Betrouwbare en Nauwkeurige Vloeistofanalyse

De TURBISENS is een geavanceerde troebelheidsmeting volgens ISO 7027. Onze innovatieve technologie maakt gebruik van infraroodlicht in pulsmodus om de troebelheid van vloeistoffen accuraat te bepalen, waardoor u essentiële gegevens kunt verkrijgen voor uw procesbeheer en kwaliteitscontrole.

Waarom Kiezen voor de BAMO TURBISENS troebelheidsmeting?

 1. ISO 7027 Conformiteit: Onze apparatuur voldoet aan de internationale standaarden voor troebelheidsmetingen, waardoor u kunt vertrouwen op nauwkeurige en consistente resultaten.
 2. Geavanceerde Technologie: TURBISENS maakt gebruik van geavanceerde infraroodlichttechnologie in combinatie met pulsmodus om betrouwbare metingen te garanderen, zelfs onder verschillende omgevingsomstandigheden.
 3. Eenvoudige Installatie en Gebruik: Met een eenvoudige montageprocedure en intuïtieve bedieningselementen is TURBISENS gemakkelijk te installeren en te gebruiken, waardoor uw operationele efficiëntie wordt verbeterd.
 4. Betrouwbaarheid en Duurzaamheid: Onze apparatuur is ontworpen en vervaardigd volgens de hoogste normen voor betrouwbaarheid en duurzaamheid, waardoor u langdurige prestaties en minimale onderhoudsvereisten krijgt.

Belangrijkste Kenmerken van TURBISENS:

 • Uitvoersignaal: 4 tot 20 mA voor naadloze integratie met uw bestaande procesregelingssysteem.
 • Automatische Compensatie: TURBISENS compenseert automatisch voor externe licht- en kleurinvloeden, waardoor u betrouwbare metingen krijgt in uiteenlopende omgevingen.
 • Veilig en Betrouwbaar: Met ingebouwde veiligheidsvoorzieningen en statusindicatoren kunt u erop vertrouwen dat TURBISENS consistent en nauwkeurig blijft werken, zelfs onder uitdagende omstandigheden.

Toepassingen van TURBISENS:

 • Industriële Processen: Optimaliseer uw productieprocessen door de troebelheid van vloeistoffen te bewaken en te regelen.
 • Watervoorziening en Behandeling: Zorg voor de kwaliteit van drinkwater en afvalwater door nauwkeurige troebelheidsmetingen uit te voeren.
 • Milieumonitoring: Bewaak de waterkwaliteit in natuurlijke waterlichamen en waterbronnen om milieuverontreiniging te detecteren en te voorkomen.

Technische Specificaties:

 • Montage: Verticale installatie met een minimale vrije ruimte van 10 cm vanaf de bodem van de tank of kanaal.
 • Stroomvoorziening: DC 10-30V voor flexibele en betrouwbare werking.
 • IP67 Bescherming: Beschermd tegen stof en waterstralen, waardoor TURBISENS geschikt is voor gebruik in veeleisende omgevingen.

Waarom Kiezen voor TURBISENS?

TURBISENS biedt betrouwbare, nauwkeurige en gebruiksvriendelijke troebelheidsmetingen voor diverse toepassingen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe TURBISENS uw procesefficiëntie en productkwaliteit kan verbeteren.

Welke sensor moet ik kiezen?

Dit verschilt per toepassing. Onze medewerkers adviseren u hierin graag. Zij hebben al jarenlange ervaring met het installeren van niveaumetingen, inhoudsmetingen en alle andere toevoegingen – ook op klantspecificatie. Met onze onderhoudsdienst bent u altijd verzekerd van goede service. Onze medewerkers staan voor u klaar en komen ook na de installatie of plaatsing van het metingssysteem graag bij u langs voor onderhoud.

Productinformatie

Aanbevolen accesoires