Vulkasten

Vulkasten worden in twee uitvoeringen gemaakt om een tank te vullen,

  • Met een tankwagen, (bovenste twee foto’s)
  • Met een lucht- of elektrisch gestuurde pomp ( onderste twee foto’s)

Vulkasten kunnen op klantspecificatie worden gemaakt in overleg of volgens een bestaand ontwerp. Vulkasten worden  voorzien van alle benodigde appendages, pompen etc. Vulkasten met een pomp hebben het voordeel boven vullen met de tankauto, dat er geen luchtstoot naar de tank nodig is, nadeel is dat vullen met een pomp duurder is.

Onze monteurs kunnen deze vulkasten bij u in het bedrijf plaatsen. Deze vulkasten worden gemaakt in diverse soorten materiaal meestal  polyetheen (HDPE) of polypropyleen (PP). Een eigenschap van HDPE materiaal is dat het een uitstekende chemische resistentie heeft. De eigenschappen van PP zijn in grote lijnen gelijk aan HDPE materiaal. Bovendien is deze kunststof iets vorm vaster of stijver en kan het een temperatuur aan van 80 graden Celsius en kortstondig een temperatuur van 100 graden Celsius.  Wij adviseren u graag welk soort materiaal voor de betreffende functie van uw doseerkast de beste keuze is.

Extra toevoegingen & onderhoud

Ook bieden we extra accessoires voor vulkasten zoals reserve onderdelen, een besturingskast, externe bedieningen voor de besturingskast, onderhoudscontacten. Onze medewerkers adviseren u hierin graag. Met onze 24-uurs onderhoudsdienst bent u altijd verzekerd van goede service. Onze medewerkers staan dag en nacht voor u klaar en komen ook na plaatsing van de vulkast graag bij u langs voor controle en onderhoud op diverse belangrijke punten.

Aanbevolen accesoires