Home Mixers Industriële mixers voorzien van Kunststof coating

Roerwerken met Kunststof coating

Ontdek onze hoogwaardige roerwerken met PVDF en PP coating, ontworpen om te voldoen aan de meest veeleisende eisen van de chemische industrie. Onze innovatieve oplossingen bieden ongeëvenaarde chemische bestendigheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid, waardoor ze de ideale keuze zijn voor een breed scala aan toepassingen in de chemische sector.

Waarom Kiezen voor Onze Roerwerken:

 1. Chemische Bestendigheid: Onze roerwerken zijn vervaardigd met hoogwaardige PVDF (Polyvinylideenfluoride) en PP (Polypropyleen) coatings, die een uitstekende weerstand bieden tegen agressieve chemicaliën. Dit maakt ze geschikt voor gebruik in corrosieve omgevingen waar andere materialen tekortschieten.
 2. Duurzaamheid: Met een focus op duurzaamheid zijn onze roerwerken ontworpen om bestand te zijn tegen slijtage en langdurig gebruik, wat resulteert in minder onderhoud en lagere operationele kosten op de lange termijn.
 3. Veelzijdigheid: Of het nu gaat om het mengen van zuren, basen, oplosmiddelen of andere chemische stoffen, onze roerwerken zijn veelzijdig inzetbaar. Ze voldoen aan diverse industrieën, waaronder farmaceutica, petrochemie, voedingsmiddelenindustrie en meer.
 4. Aanpasbaarheid: Wij begrijpen dat elk proces uniek is. Daarom bieden we aanpasbare roerwerken die voldoen aan specifieke eisen en specificaties van onze klanten.

Onze Producten:

 1. PVDF Coated Roerwerken: Onze PVDF-coating biedt een uitstekende chemische resistentie tegen een breed scala aan chemicaliën. Deze roerwerken zijn ideaal voor kritische toepassingen waar duurzaamheid en betrouwbaarheid cruciaal zijn.
 2. PP Coated Roerwerken: Met een hoogwaardige PP-coating bieden deze roerwerken optimale bescherming tegen corrosie. Ze zijn geschikt voor toepassingen waarbij blootstelling aan agressieve chemicaliën een dagelijkse uitdaging is.

Toepassingen:

 • Chemische Processen
 • Galvanisatie
 • Waterzuivering
 • Pharma- en Biotech-processen
 • Voedingsindustrie

Aanbevolen accesoires