Home PE-PVC-PP Specials Pulsatiedemper met slang membraan

Pulsatiedempers met Slang membraan

Ontdek onze geavanceerde pulsatie demper met slangmembraan, een cruciale component voor het effectief beheersen van drukvariaties in diverse industriële toepassingen. Met een robuuste behuizing van RVS316L, die indien nodig gerepareerd kan worden, biedt dit product duurzaamheid en prestaties van topklasse. Het voordeel van dit product is dat hij in lijn van de van de vloeistof stroom kan worden gemonteerd. Standaard wordt deze geleverd met binnendraad en optioneel is een geflenste optie mogelijk.

Belangrijkste Kenmerken:

 1. Behuizingsopties:
  • Kies voor een behuizing van RVS316L voor uitstekende corrosiebestendigheid en de mogelijkheid van reparatie. Alternatief is een stalen behuizing, ideaal voor toepassingen waar reparatie niet noodzakelijk is.
 2. Type Membranen:
  • Personaliseer uw demper met een keuze uit hoogwaardige membranen, waaronder EPDM, NBR en FPM. Deze materialen bieden optimale weerstand tegen verschillende chemicaliën en temperaturen.
 3. Maximale Toegestane Druk:
  • Onze pulsatiedemper is ontworpen om te voldoen aan de eisen van veeleisende omgevingen. Kies tussen een maximale toegestane druk van 150 of 210 bar, afhankelijk van uw specifieke toepassingsbehoeften.
 4. Optionele Flens Aansluiting:
  • Verbeter de veelzijdigheid van uw systeem met de optionele flens aansluiting. Hiermee kunt u de demper eenvoudig integreren in uw bestaande systeem, waardoor installatie en onderhoud efficiënter worden

Toepassingsgebieden: Deze pulsatie demper is geschikt voor een breed scala aan toepassingen, waaronder pompentechniek, petrochemie en andere industriële processen waar drukregeling van vitaal belang is.

Waarom Kiezen voor Onze Pulsatiedemper?

 • Robuuste constructie voor langdurige prestaties.
 • Flexibiliteit in behuizingsmateriaal voor uw specifieke behoeften.
 • Diverse membraanopties voor optimale chemische bestendigheid.
 • Aanpasbare drukinstellingen voor nauwkeurige controle.
 • Optionele flens aansluiting voor naadloze integratie in uw systeem.

Verbeter de betrouwbaarheid en efficiëntie van uw systeem met onze hoogwaardige pulsatie demper met slangmembraan. Neem vandaag nog contact met ons op voor advies op maat en om uw bestelling te plaatsen.

Datasheet pulsatie demper met slang membraan

Datasheet Kunststof Pulsatiedemper met PTFE membraan

Datasheet RVS Pulsatiedempers met membraan

Catalogus FOX

Aanbevolen accesoires