Home BAMO IER Inhoudsmetingen BAMO IER niveaumeting mechanische SFA BAMO IER onderdelen voor niveaumeting SFA

BAMO IER Onderdelen voor niveaumeting SFA

Drijvers

In het niveaumeetsyteem SFA leveren we twee soorten drijvers die met een draad aan het tegengewicht worden bevestigd. Voor losse drijvers verwijzen we u naar de bladzijde magnetische drijvers.

Het materiaal waar de drijvers van zijn gemaakt is PP en dit materiaal is hoog resistent tegen chemicaliën. De drijvers hebben verschillende afmetingen om in bestaande doorvoeren in tanks een keuze te kunnen maken.

PP-draad

De draad die we in het niveau meetsysteem SFA gebruiken is PP-draad met een rode kleur. Deze PP-draad vormt de verbinding tussen de drijvers in de tank met het tegengewicht buiten de tank in de doorzichtige buis. De draad is gemaakt van PP en daarmee dus hoog resistent tegen chemicaliën.

Tegengewicht

Het tegengewicht dat in het niveau meetsysteem zit, is de GG401 A, geschikt voor een buis diameter van 50 millimeter. Dit tegengewicht bevat een magneet die samenwerkt met de magnetische schakelcontacten BSM501.

Kniekatrol

Dit kniekatrol wordt toegepast in de bochten van het niveaumeetsysteem SFA. Dit kniekatrol zorgt er voor dat de PP-draad tijdens het heen en weer verschuiven precies in het midden van de buis gepositioneerd blijft. Bovendien blijft de draad hierdoor soepel in het systeem heen en weer bewegen. U hebt twee knie katrollen nodig in het niveau meetsysteem SFA

Productinformatie

Aanbevolen accesoires