Home PE-PVC-PP Specials Opvangbakken Kunststof opvangbak voor 200 liter vaten

Kunststof opvangbak voor 200 liter vaten

RLM produceert deze kunststof opvangbak voor twee of meer 200 liter vaten voor de chemische industrie. Deze kunststof opvangbak is geschikt voor vaten met een diameter van 581 millimeter en een hoogte van 950 millimeter.

De opvangbak is eventueel te voorzien van een pompplateau, waar een wisselsysteem op gemonteerd kan worden. Het wisselsysteem zorgt ervoor dat zodra een vat leeg is, er wordt overgegaan op het tweede volle vat. U heeft daardoor tijd genoeg om het lege eerste vat te vervangen voor een nieuw vat.

Het is ook mogelijk om het geheel te voorzien van een handige kleine tussentank met vulpomp. De doseerpomp doseert vanuit deze tussentank. De vulpomp houdt het niveau in de tussentank op een dusdanige hoogte dat er tijdens het omschakelen van het ene naar het andere vat geen onderbrekingen in de dosering ontstaan. Beide pompen zijn eventueel te plaatsen op het pompplateau of zoals de onderste foto aangeeft; in een afgesloten doseerkast die op de opvangbak is geplaatst. Voor meer informatie omtrent doseerkasten zie hier.

De kunststof opvangbak is in elke maat te maken, eventueel verhoogd uitgevoerd door middel van een kunststof verhoging of een RVS-frame. Op die manier is het plaatsen van vaten gemakkelijker en wordt het schoonhouden onder de opvangbakken eenvoudiger.

De kunststofopvangbakken kunnen worden uitgevoerd in HDPE- of PP materiaal. Wij adviseren u graag welk soort materiaal voor de betreffende toepassing van uw opvangbak de beste keuze is. De volgende kleuren opvangbakken zijn mogelijk:

  • Voor HDPE materiaal: blauw of zwart
  • Voor PP materiaal: grijs
  • Rooster kleur: wit of zwart

Productinformatie

Aanbevolen accesoires