Home PE-PVC-PP Specials Injectieventielen

Injectieventielen

Injectieventielen kunnen eenvoudig zijn uitgevoerd, echter in bepaalde gevallen kan het voorkomen dat eenvoud niet vanzelfsprekend is.

Zo moet het te kiezen materiaal resistent zijn tegen het product welke er door heen loopt, met welke koppeling wordt het injectieventiel gemonteerd, is het injectieventiel geschikt voor de te verwachten druk die het ondervind van de leiding of het bad waar het injectieventiel in injecteert.

Injectieventielen kunnen worden voorzien van alle benodigde appendages etc. Onze monteurs kunnen deze injectieventielen bij u in het bedrijf plaatsen. Deze injectieventielen worden gemaakt in diverse soorten materiaal meestal  PVC of PP. Een eigenschap van PP materiaal is dat het een uitstekende chemische resistentie heeft. PP kan een temperatuur aan van 80 graden Celsius en kortstondig een temperatuur van 100 graden Celsius.  Wij adviseren u graag welk soort materiaal voor de betreffende functie van uw doseerkast de beste keuze is.

Extra toevoegingen & onderhoud

Ook bieden we extra accessoires voor injectieventielen zoals reserve onderdelen, etc. Onze medewerkers adviseren u hierin graag. Met onze onderhoudsdienst bent u altijd verzekerd van goede service. Onze medewerkers staan voor u klaar en komen ook na plaatsing van de injectieventiel graag bij u langs voor controle en onderhoud op diverse belangrijke punten.

Aanbevolen accesoires