GRAF Tankpakketten

GRAF Tankpakketten voor opvang regenwater

Wilt u graag uw eigen regenwater opvangen? Wij bieden complete tankpakketten voor het opvangen én (her)gebruiken van regenwater. Schoon drinkwater wordt nog vaak gebruikt voor veel toepassingen waar eigenlijk helemaal geen drinkwater kwaliteit voor nodig is. Denk bijvoorbeeld aan het sproeien van de tuin of het schoonmaken van uw huis. Het gebruik van regenwater is goed voor het milieu en daarnaast bespaart u met regenwater ook nog eens kosten en energie. En nog een voordeel: we hebben er hier in Nederland genoeg van!

Bespaar op drinkwaterkosten

Met onze complete tankpakketten voor regenwatersystemen bespaart u maar liefst 50% op uw drinkwaterkosten. Zo maakt u duurzaam gebruik van wat de natuur ons biedt. U kunt kiezen uit:

 • Regenwatersysteem Platin Tuin jet
 • Regenwatersysteem Platin Tuin comfort
 • Regenwatersysteem Platin ECO-Plus
 • Regenwatersysteem Platin Professionel

Verschil in de Paketten:

Het verschil van de pakketten,  de tuin pakketten zijn bedoeld  voor de tuin en de professional en de eco-plus zijn bedoeld voor zowel de tuin als voor het gebruik in huis. Als u alleen uw tuin wilt beregenen met uw eigen opgeslagen regenwater kunt u uit de voeten met de tuin pakketten. Wilt u meer dan alleen de tuin beregenen dan zijn de andere pakketten meer geschikt voor u. Deze kunnen gebruikt worden voor het doorspoelen van uw wc/wasmachine of voor een grijs water circuit.

Tuin jet- Het standaard systeem voor de beregening van uw tuin

Dit is het meest simpele systeem van GRAF voor enkel het gebruikt voor de tuin. Dit systeem bestaat een simpel filter en overloop sifon. Verder bestaat de set uit een losse externe pomp en een zuigleiding.

Componenten Tuin jet (regenwater opslag pakket)

 

 

Tuin Comfort – het gemakkelijke systeem dat altijd klaar staat

Het tuin comfort pakket van GRAF is een stapje hoger dan de tuin jet. In dit systeem heeft u een pomp die onder in de tank ligt in combinatie met een drijvende aanzuigleiding. Het voordeel van dit systeem is dat u niet altijd met een losse pomp hoeft te lopen. Ook zorgt de drijvende aanzuiging er voor dat u altijd schoon water opzuigt (vaste stoffen bezinken naar de bodem). Dit heeft als voordeel dat uw pomp minder vaak/niet zal verstoppen.

Componenten Tuin comfort (regenwater opslag pakket)

Eco-plus het simpele systeem voor huis en tuin toepassingen

Het tuin Eco-plus pakket van GRAF is het simpele/basic systeem om uw regenwater te gebruiken voor de beregening van uw tuin en voor het gebruik in huis. Met dit systeem kunt u een grijswater- net aanleggen in uw huis. U kunt het water gebruiken voor het doorspoelen van de wc, gebruiken voor uw wasmachine en voor veel meer. Dit systeem heeft de volgende functionaliteiten:

 • Automatisch omschakelen naar drinkwater wanneer de tank leeg is
 • Automatisch op druk houden van uw leidingnet

Componenten eco-plus pakket (regenwater opslag pakket)

 

 

 

Professional het complete systeem voor huis en tuin toepassingen

Het Platin professional pakket van GRAF is het professionele systeem om uw regenwater te gebruiken voor de beregening van uw tuin en voor het gebruik in huis. Met dit systeem kunt u een grijswater- net aanleggen in uw huis. U kunt het water gebruiken voor het doorspoelen van de wc, gebruiken voor uw wasmachine en voor veel meer. Dit systeem heeft de volgende functionaliteiten:

 • Automatisch omschakelen naar drinkwater wanneer de tank leeg is
 • Automatisch op druk houden van uw leidingnet
 • Automatisch reinigen van uw filter
 • Digitale aflezing van het regenwater niveau in de tank
 • Zeer stille pomp door een geluid werende behuizing

Componenten professional pakket (regenwater opslag pakket)

Wat moet ik kiezen?

Onze medewerkers beschikken over jarenlange ervaring met regenwatersystemen en adviseren u dan ook graag hierin. Wij denken graag met u mee en maken ook regenwatersystemen op klantspecificatie. Met onze onderhoudsdienst bent u altijd verzekerd van goede service. Ook na plaatsing van het regenwatersysteem komen onze monteurs graag bij u langs voor controle en onderhoud.

Stel hier uw vraag