Home Kunststoftanks Tanks met conische bodem ook leverbaar voor poeder Conische (kunststof) procestanks voorzien van roerwerk en appendages

Conische proces tanks /mixtanks van 77L tot 19.600L

Welkom bij onze uitgebreide selectie van conische mixtanks/procestanks met roerwerken, ontworpen om te voldoen aan de behoeften van verschillende industriële mengprocessen. Deze tanks zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen zoals PE (Polyethyleen) of PP (Polypropyleen), waardoor ze duurzaam, chemisch bestendig en geschikt zijn voor een breed scala aan toepassingen. Of u nu een mixtank nodig heeft voor de voedingsmiddelenindustrie, de farmaceutische sector of een ander industrieel proces, onze conische mixtanks/procestanks zijn de perfecte keuze.

Kenmerken en voordelen:

 1. Duurzame constructie: Onze conische mixtanks/procestanks zijn gemaakt van PE of PP, materialen die bekend staan om hun uitstekende duurzaamheid en bestendigheid tegen corrosie. Dit zorgt voor een langdurige en betrouwbare werking van de tank, zelfs in veeleisende omgevingen.
 2. Conisch ontwerp: Het conische ontwerp van de tank is ideaal voor mengprocessen waarbij een efficiënte circulatie en menging van vloeistoffen vereist is. De conische bodem zorgt voor een natuurlijke stroming van het mengmateriaal, waardoor optimale mengresultaten worden bereikt.
 3. Roerwerk inbegrepen: Elke conische mixtank is uitgerust met een hoogwaardig roerwerk dat zorgvuldig is ontworpen voor een effectieve menging van de inhoud. Het roerwerk is robuust, betrouwbaar en kan worden aangepast aan uw specifieke mengvereisten.
 4. Chemische bestendigheid: PE en PP staan bekend om hun uitstekende chemische bestendigheid, waardoor deze tanks geschikt zijn voor het mengen van een breed scala aan vloeistoffen, inclusief corrosieve stoffen en chemicaliën.
 5. Eenvoudig te reinigen: De gladde oppervlakken van de conische mixtank vergemakkelijken het reinigen en onderhoud. Dit minimaliseert de kans op bacteriële groei en zorgt voor optimale hygiënische omstandigheden, vooral in sectoren zoals voedselverwerking en farmaceutica.

Toepassingen: Onze conische mixtanks/procestanks met roerwerken vinden toepassing in verschillende industrieën, waaronder:

 • Voedingsmiddelenindustrie: Voor het mengen van ingrediënten, sauzen, dranken en andere voedingsproducten.
 • Farmaceutische sector: Voor het mengen van farmaceutische grondstoffen, oplossingen en suspensies.
 • Chemische industrie: Voor het mengen van chemicaliën, vloeistoffen en oplosmiddelen.
 • Cosmetische industrie: Voor het mengen van cosmetische producten zoals crèmes, lotions en shampoos.
 • Water- en afvalwaterbehandeling: Voor het mengen van chemicaliën en additieven in water- en afvalwaterbehandelingsprocessen.

Opties:

Deze ronde tanks hebben een inhoudscapaciteit van 77 tot 19.600 liter. De TCC serie is tevens leverbaar als open tank en eventueel met afneembaar deksel. Het stalen frame is leverbaar in de volgende RAL kleuren:

 • Rood RAL 3011
 • Zwart RAL 9005
 • Geel RAL 1021
 • Blauw RAL 5010
 • Groen RAL 6005

Deze ronde tanks zijn verkrijgbaar in de kleur wit, grijs of zwart. Let echter wel op de meerprijs van sommige extra specificaties:

 • Zwarte uitvoering: +10%
 • Antistatische uitvoering: +50%

Conclusie: Als u op zoek bent naar een betrouwbare en duurzame oplossing voor uw mengprocessen, zijn onze conische mixtanks/procestanks met roerwerken de ideale keuze. Gemaakt van hoogwaardige PE of PP materialen, bieden deze tanks duurzaamheid, chemische bestendigheid en efficiënte mengprestaties. Of u nu actief bent in de voedingsmiddelenindustrie, farmaceutische sector of een andere industrie, onze conische mixtanks/procestanks zijn ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op om uw vereisten te bespreken en ontdek hoe onze conische mixtanks uw mengprocessen naar een hoger niveau kunnen tillen.

Productinformatie

Aanbevolen accesoires