Home PE-PVC-PP Specials Opvangbakken Kunststof aftap/opvangbak voor 20 liter jerrycans

Kunststof aftap/opvangbak voor 20 liter jerrycans

Speciaal voor de schoonmaakindustrie, laboratoria en andere bedrijven in de chemische industrie, maken wij deze kunststof aftap/opvangbak voor twintig liter jerrycans.

Dit handige formaat is geschikt voor stoffen waar niet veel van gebruikt wordt en/of op de juiste manier gedoseerd moet worden, zonder gevaar voor de omgeving.

De jerrycan past op z’n zij in het bovenvak, waarbij de aftapkraan net buiten de uitsparing uitsteekt, naar beneden gericht, zodat daar gemakkelijk kan worden afgetapt. Onderin is eventueel nog plaats voor een tweede reserve jerrycan. Het opvang gedeelte onder het aftappunt steekt iets naar voren door, zodat morsingen bij het aftappen worden opgevangen.

Deze aftap/opvangbak op de foto is speciaal gemaakt voor 20 liter jerrycans met de volgende buitenmaten: hoogte van 400 millimeter, een breedte van 240 millimeter en een diepte van 290 millimeter.

Op aanvraag is de aftap/opvangbak ook leverbaar voor een 25 liter jerrycan met de afmetingen: hoogte 450 millimeter, breedte 240 millimeter en een diepte van 290 millimeter. De aftapkraan is bij de aftap/opvangbak leverbaar, maar ook apart te bestellen.

Deze aftap/opvangbak is ook leverbaar in 2 delige, 3 delige of 4 delige uitvoering , zie de foto slider hier rechts.

Deze kunststof aftap/opvangbak wordt uitgevoerd in HDPE of van PP. Wij adviseren u graag welk soort materiaal voor de betreffende functie van uw opvangbak de beste keuze is.

De volgende kleuren opvangbakken zijn mogelijk:

  • Voor HDPE materiaal: blauw of zwart
  • Voor PP materiaal: grijs
  • Rooster kleur: wit of zwart

Aanbevolen accesoires