Home GRAF Regenwatersystemen GRAF Tankpakketten GRAF Regenwatersysteem Carat ECO-Plus

GRAF Regenwatersysteem Carat ECO-Plus

Wilt u graag uw eigen regenwater opvangen? RLM Benelux B.V. levert regenwatersystemen voor het opvangen én (her)gebruiken van regenwater. Schoon drinkwater wordt nog vaak gebruikt voor veel toepassingen waar eigenlijk helemaal geen drinkwater kwaliteit voor nodig is. Denk bijvoorbeeld aan het sproeien van de tuin of het schoonmaken van uw huis. Het gebruik van regenwater is goed voor het milieu en daarnaast bespaart u met regenwater ook nog eens kosten en energie. En nog een voordeel: we hebben er hier in Nederland genoeg van!

GRAF Regenwatersysteem Carat ECO-Plus

Met het regenwatersysteem Carat ECO-Plus bespaart u maarliefst 50% op uw drinkwaterkosten. Zo maakt u duurzaam gebruik van wat de natuur ons biedt. Dit tankpakket bestaat uit:

  • Carat tank
  • Telescopisch mangat traploos verstelbaar van 750 tot 1050 mm.
  • Intern filter optimax (zelfreinigend), vulstuk, overloopsifon en montage manchetten
  • Techniekpakket ECO plus bestaande uit: drinkwaternavulpakket, drijvende aanzuigleiding, muurdoorvoer DN 100, stickerset en PE zuigleiding lengte 12 meter.

GRAF Regenwatersysteem kopen

Wilt u een regenwatersysteem kopen maar heeft u geen idee hoe groot de tank moet zijn? Wij adviseren u graag. Voor het bereken van de tank grootte kunt u globaal aanhouden:

  • 2 persoonshuishouding 3750 liter
  • 4 persoonshuishouding 4850 liter
  • 6 persoonshuishouding 6500 liter

Installatie & onderhoud

Onze medewerkers beschikken over jarenlange ervaring in de installatie van regenwatersystemen en adviseren u dan ook graag hierin. Wij denken graag met u mee en maken ook regenwatersystemen op klantspecificatie. Met onze onderhoudsdienst bent u altijd verzekerd van goede service. Ook na plaatsing van het regenwatersysteem komen onze monteurs graag bij u langs voor controle en onderhoud.

Productinformatie

Aanbevolen accesoires