Home Kunststoftanks Verhuur tanks en lekbakken

Verhuur van kunststof tanks en lekbakken voor IBC

Welkom bij onze webpagina voor de verhuur van kunststof tanks en opvangbakken voor IBC containers. Wij bieden hoogwaardige oplossingen voor tijdelijke opslag  van vloeistoffen. Of u nu een industriële toepassing heeft, een bouwproject uitvoert of een evenement organiseert, wij hebben de juiste apparatuur om aan uw behoeften te voldoen.

Onze Kunststof Tanks:

Onze kunststof tanks zijn ontworpen om veilig en efficiënt een breed scala aan vloeistoffen op te slaan. Ze zijn gemaakt van duurzaam en chemisch bestendig polyethyleen, wat zorgt voor een veilige opslagomgeving voor uw vloeistoffen. Onze tanks zijn verkrijgbaar in verschillende maten, variërend van kleine draagbare tanks tot grote opslagtanks met een capaciteit tot wel duizenden liters. Met handige functies zoals een Mangat, aftapkraan en op aanvraag andere aansluitingen, bieden onze kunststof tanks flexibiliteit en gemak in gebruik.

De Voordelen van het Huren van Kunststof Tanks:

Het huren van kunststof tanks biedt diverse voordelen voor uw bedrijf. U hoeft zich geen zorgen te maken over de aanschafkosten, onderhoud of opslag van tanks wanneer u ze niet gebruikt. Onze huuropties zijn flexibel en kunnen worden afgestemd op uw specifieke projectvereisten. Bovendien zorgen wij voor het onderhoud en de reiniging van de tanks, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten.

Opvangbakken voor IBC Containers:

Naast kunststof tanks bieden wij ook opvangbakken voor IBC containers. Deze opvangbakken zijn ontworpen om een extra beveiligingslaag te bieden voor het geval er lekkage of morsingen optreden tijdens de opslag van vloeistoffen in IBC containers. Ze vangen eventuele gelekte vloeistoffen op, waardoor verontreiniging van de omgeving wordt voorkomen. Onze opvangbakken zijn robuust, gemakkelijk schoon te maken en voldoen aan alle relevante veiligheidsnormen.

Waarom voor ons kiezen?

  • Hoogwaardige kunststof tanks en opvangbakken voor IBC containers
  • Flexibele huuropties afgestemd op uw behoeften
  • Deskundig advies en ondersteuning bij het kiezen van de juiste apparatuur
  • Betrouwbare service en tijdige levering
  • Milieuvriendelijke oplossingen voor vloeistofopslag

Neem contact met ons op:

Wilt u meer informatie over het huren van kunststof tanks of opvangbakken voor IBC containers? Ons vriendelijke en deskundige team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen de juiste oplossing te vinden. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen bij uw tijdelijke opslagbehoeften.

Productinformatie

Aanbevolen accesoires