Home Kunststof tanks van RLM Benelux

De kunststof tanks van RLM Benelux onderscheiden zich door de hoge kwaliteitseisen en doordat wij de kunststof tanks zelf maken en/of via topleveranciers aangeleverd krijgen, bent u verzekerd van het beste materiaal denkbaar.

Kunststof tanks in alle soorten en maten
Dubbelwandige uitvoeringen, staand en bovengronds, ronde of langwerpige, een inhoud van 30 of 30.000 liter, rotatie-sintering, spuitlaswerk, plaatlaswerk en blastmoulding: alle soorten en maten kunnen wij zelf maken of voor u laten maken door goede leveranciers.

kunststof tanks in opvangbakkenOmgang met gevaarlijke stoffen
Wij leveren topkwaliteit. Dat moet ook wel, want de door ons geproduceerde en/of geïnstalleerde kunststof tanks worden gebruikt voor de opslag van: chemicaliën, oliën, zouten, zuren, logen, levensmiddelen, vloeistoffen en granulaten. Onder deze stoffen zijn ook gevaarlijke stoffen geschaard en RLM Benelux weet als geen ander hoe hiermee om te gaan.

Veilig werken door middel van de juiste certificaten
Om het werk veilig uit te voeren, is een installateur verplicht om de juiste certificaten in het bezit te hebben. Eén voor het maken van de geschikte kunststof tanks én één voor het installeren van de installatie. Deze certificaten, ook wel bekend als SIKB7800 en KIWA BRL – K21009.

Accessoires voor de kunststof tank
Naast het maken van de kunststof tank, kunnen wij u ook van kunststof opvangbakken en/of IBC-containers voorzien. Ook de accessoires op een kunststof tank, denk daarbij aan (vacuüm) lekdetectie, niveaumeting en overvulbeveiliging, leveren wij aan.

RLM is bereikbaar!
Wij hebben aan de juiste informatie genoeg om voor u een passende oplossing te vinden. Neem vrijblijvend contact met ons op door middel van het contactformulier, via een mail naar info@rlm.nl of via het volgende telefoonnummer: +31 (0)511 – 422 345.