Home Warmtewisselaar

RLM Benelux levert de juiste warmtewisselaar voor uw installatie.

Warmtewisselaar beschermt uw warmtepomp/cv-installatiewarmtewisselaar (klein)
Voor warmtepompen is het van groot belang dat de vloeistof uit het koelsysteem nooit in de open bron of in het cv-water kan terechtkomen. Dit is in beide gevallen slecht voor de open bron, maar ook voor de warmtepomp en/of de cv-installatie. Een warmtewisselaar zorgt ervoor dat uw installatie wordt gereguleerd en op de juiste manier wordt bediend.

Warmte & koude doorgeven
Een warmtewisselaar is een apparaat dat warmte of koude kan doorgeven van de ene vloeistofstroom naar een andere vloeistofstroom. Het grote belang van de warmtewisselaar is het gescheiden houden van warm en koud. Daarnaast regelt de warmtewisselaar het doorgeven van warmte of koude van de ene vloeistof naar de andere vloeistof om zo de juiste temperatuur te krijgen.

warmtewisselaar (groot)Een warmtewisselaar op maat
Warmtewisselaars worden op maat gemaakt, afhankelijk van de hoeveelheid warmte die moet worden doorgegeven en door de hoeveelheid beschikbare ruimte. Verder wordt er rekening mee gehouden welke vloeistof er wordt toegepast, en daarmee samenhangend van welk materiaal de warmtewisselaar wordt gemaakt.

Onderhoud warmtewisselaar 
Onze medewerkers adviseren u graag. Met onze 24-uurs onderhoudsdienst bent u altijd verzekerd van goede service. Onze medewerkers staan dag en nacht voor u klaar en komen ook na de installatie graag bij u langs voor controle en onderhoud. Neem dan ook gerust contact met ons op voor meer informatie.