Home Warmte-koudeopslag Warmteopslagtanks ondergronds

Warmteopslagtanks ondergronds

Deze liggende warmteopslagtanks voor ondergrondse plaatsing zijn geschikt voor warmwatersystemen zonder luchtbuffer met een werkdruk van 3 bar en een minimum temperatuur van -10°C en een maximum temperatuur van 110°C. Tanks zijn vervaardigd uit hoogwaardig staal type S235JR. Warmwatersystemen voor warmteopslag zijn gebaat bij een goed systeemontwerp met hoogwaardige materialen, een degelijke constructie en hoge isolatiewaarden.

De warmteopslagtanks zijn uitgevoerd met een isolatiemantel welke in de fabriek wordt aangebracht en bestaat uit een polyurethaan laag van 100mm. Deze isolatielaag heeft een isolatiewaarde van 0,03W-K*m. De buitenlaag van deze ondergrondse warmteopslagtanks is vervaardigd van waterdicht en corrosievrij polyester.

Onderhoud & service

Niet elk gebied is even geschikt voor ondergrondse energieopslag, daarom adviseren wij u graag bij de keuze van uw warmteopslagtank. Ook na het plaatsen van de warmteopslagtank bent u met onze 24-uurs onderhoudsdienst altijd verzekerd van goede service. Onze monteurs komen ook na plaatsing van de warmteopslagtank graag bij u langs voor onderhoud.

Stel hier uw vraag

Productinformatie

Mis geen enkele update van RLM

email