Home Warmte-koudeopslag Buffervaten verticaal

Buffervaten verticaal

RLM levert tanks voor zowel opslag als dosering van verscheidene vloeistoffen en producten. Deze staande verticale buffervaten zijn uitermate geschikt voor warm wateropslag. Ze hebben een inhoudscapaciteit van 150 tot 2.000 liter en zijn indien gewenst ook leverbaar met buiswarmtewisselaars. De maximale opslagtemperatuur van de warmteopslagtank bedraagt 95 graden Celsius. Daarnaast is de tank standaard leverbaar in de kleuren wit, rood, zilver en blauw.

Waarom warmte opslaan?

Warmteopslag is een veelgebruikte en vooral duurzame methode om warmte op te slaan en dit om te zetten in energie. Het wordt vaak gebruikt om gebouwen, kassen of bedrijfsruimtes mee te verwarmen of te koelen. RLM biedt verscheidene opslagtanks voor zowel warmte als koude voor zowel bovengrondse als ondergrondse plaatsing. Daarnaast kunnen onze medewerkers alle mogelijk accessoires op deze tanks monteren. Warmteopslag bespaart veel energie en verminderd daarnaast de CO2-uitstoot van uw bedrijf.

Onderhoud & service

Onze medewerkers adviseren u graag. Ook na het plaatsen van de warmteopslagtank bent u met onze 24-uurs onderhoudsdienst altijd verzekerd van goede service. Onze monteurs komen ook na plaatsing van de warmteopslagtank graag bij u langs voor onderhoud.

Stel hier uw vraag

Productinformatie

Mis geen enkele update van RLM

email