Home Warmte-koudeopslag Buffervaten horizontaal

Buffervaten horizontaal

RLM levert tanks voor zowel opslag als dosering van verscheidene vloeistoffen en materialen. Deze liggende buffervaten zijn uitermate geschikt voor warmwater opslag. Ze hebben een inhoudscapaciteit van 120 tot 500 liter, leeg of met 1 of 2 spiralen warmtewisselaar.

Waarom warmte opslaan?

Warmteopslag is een veelgebruikte en vooraL duurzame methode om warmte op te slaan en dit om te zetten in energie. Het wordt vaak gebruikt om gebouwen, kassen of bedrijfsruimtes mee te verwarmen of te koelen. RLM biedt verscheidene opslagtanks voor zowel warmte als koude voor zowel bovengrondse als ondergrondse plaatsing. Daarnaast kunnen onze medewerkers alle mogelijk accessoires op deze tanks monteren. Warmteopslag bespaart veel energie en verminderd daarnaast de CO2-uitstoot van uw bedrijf.

Onderhoud & service

Onze medewerkers adviseren u graag. Ook na het plaatsen van de warmteopslagtank bent u met onze 24-uurs onderhoudsdienst altijd verzekerd van goede service. Onze monteurs komen ook na plaatsing van de warmteopslagtank graag bij u langs voor onderhoud.

Stel hier uw vraag

Productinformatie

Mis geen enkele update van RLM

email