Home Verwarming Warmtewisselaars

Warmtewisselaars

Warmtewisselaars

Warmtewisselaars zijn apparaten die warmte of koude doorgeven van de ene vloeistofstroom naar een andere vloeistofstroom. Het grote belang van de warmtewisselaar is het gescheiden houden en de warmte of koude doorgeven van de ene vloeistof naar de andere vloeistof.

Voor warmtepompen bijvoorbeeld is het van groot belang dat de vloeistof uit het koelsysteem nooit in de open bron of in het CV water kan terechtkomen. Dit is in beide gevallen slecht voor de open bron, maar ook voor de warmtepomp en de CV installatie.

Op maat

Warmtewisselaars worden op maat gemaakt, afhankelijk van de hoeveelheid warmte die moet worden doorgegeven en door de hoeveelheid beschikbare ruimte. Verder wordt er rekening mee gehouden welke vloeistof er wordt toegepast, en daarmee samenhangend van welk materiaal de warmtewisselaar wordt gemaakt.

Onderhoud & service

Onze medewerkers adviseren u graag. Met onze 24-uurs onderhoudsdienst bent u altijd verzekerd van goede service. Onze medewerkers staan dag en nacht voor u klaar en komen ook na de installatie graag bij u langs voor controle en onderhoud. Neem dan ook gerust contact met ons op voor meer informatie.

Stel hier uw vraag

Productinformatie

Mis geen enkele update van RLM

email