Home Verwarming Lamborghini Luchtverwarmers

Luchtverwarmers

Direct-gestookte luchtverwarmers

Wij importeren al meer dan 20 jaar Lamborghini luchtverhitters voor bedrijfsverwarming. Deze worden met gas, huisbrandolie of plantaardige oliebranders geleverd en hebben beschikbare capaciteiten van 30 tot 1047 kW. De luchtverhitters worden geleverd met luchtverplaatsingen van 1950 tot 69.500 m3/H, zowel in vrij uitblazende als luchtkanaal uitvoeringen.

Het hart van de luchtverhitter (de branderkamer) is uitgevoerd in RVS. Voor reiniging zijn zowel branderkamer als warmtewisselaar uitermate goed toegankelijk.

Indirect-gestookte luchtverwarmers

RLM biedt een uitgebreid programma indirect gestookte luchtverhitters en ventielconvectoren, zowel in heetwater- als in stoomuitvoering. Deze luchtverhitters hebben beschikbare capaciteiten van 1,5 kW tot 180 kW. De elektrische luchtverhitters hebben beschikbare capaciteiten van 6 kW tot 36 kW. Ventilatoren in 700, 900 en 1400 rpm. De luchtverhitters hebben een moderne uitstraling.

Onderhoud & service

Onze medewerkers adviseren u graag. Met onze 24-uurs onderhoudsdienst bent u altijd verzekerd van goede service. Onze medewerkers staan dag en nacht voor u klaar en komen ook na de installatie graag bij u langs voor controle en onderhoud.

Stel hier uw vraag

Mis geen enkele update van RLM

email