Home Verwarming Lamborghini Lamborghini luchtverhitters

Lamborghini luchtverhitters

Bedrijfsverwarming

Bedrijfsverwarming wordt steeds slimmer en zuiniger. Zonder een betrouwbaar en goed ingesteld verwarmingssysteem kan men niet goed functioneren op de werkvloer. Daarnaast is het belangrijk dat een verwarmingssysteem zuinig is, zeker met de alsmaar stijgende energieprijzen. Deze luchtverhitters hebben een rendement rond de 91%.

Lamborghini luchtverhitters

Grote ruimtes zoals fabrieksruimtes vragen extra capaciteit voor verwarming en verse luchttoevoer. Door een optimale warmtespreiding kan een luchtverhitter voor een snelle verwarming van grote ruimtes zorgen. De luchtverhitters hebben De Lamborghini luchtverhitters worden standaard geleverd met:

  • Dag-nacht thermostaat digitaal
  • Uitblaaskap blaast naar 3 zijden met lamellen regelbaar
  • Filter voor circulatielucht

Hoeveel watt heb ik nodig?

U bent van plan uw bedrijf of een bepaalde bedrijfsruimte te verwarmen met luchtverhitters. Maar hoeveel capaciteit (watt) heeft u luchtverhitter precies nodig? Onze medewerkers hebben veel ervaring met de installatie van warmtebronnen en adviseren u graag. Samen met u bespreken we de belangrijkste factoren, zoals de oppervlaktehoeveelheid maar ook de isolatiesterkte. Zo krijgt u altijd een optimale warmteverdeling in de betreffende bedrijfsruimte!

Stel hier uw vraag

Productinformatie

Datablad Lamborghini luchtverhitters

Mis geen enkele update van RLM

email