Home Verwarming ICI ICI Drie treks REX verwarmingsketels

ICI Drie treks REX verwarmingsketels

Bedrijfsverwarming

Bedrijfsverwarming wordt steeds slimmer en zuiniger. Zonder een betrouwbaar en goed ingesteld verwarmingssysteem kan men niet goed functioneren op de werkvloer. Daarnaast is het belangrijk dat een verwarmingssysteem zuinig is. Wij helpen u graag bij het kiezen van het meest efficiënte verwarmingssysteem voor uw bedrijf of instelling.

Drietreks verwarmingsketels ICI REX

Het kiezen van een nieuwe verwarmingsketel is één van de belangrijkste beslissingen bij het plaatsen van een nieuwe cv-installatie. De drietreks verwarmingsketel ICI REX heeft een capaciteit van 70 kW tot 1300 kW. Het constructieprincipe van de drietreksketel wordt vaak toegepast bij kleine, middelgrote en grote ketels en zorgt voor een lagere uitstoot van schadelijke stoffen.

Hoeveel watt heb ik nodig?

U bent van plan uw bedrijf of een bepaalde bedrijfsruimte te verwarmen met radiatoren. Maar hoeveel verwarmingsketels of hoeveel capaciteit (watt) is er precies nodig? Onze medewerkers hebben veel ervaring met de installatie van warmtebronnen en adviseren u graag. Samen met u bespreken we de belangrijkste factoren. Zo krijgt u altijd een optimale warmteverdeling in de betreffende bedrijfsruimte!

Stel hier uw vraag

Productinformatie

Mis geen enkele update van RLM

email