Home Projecten
[rev_slider_vc alias=”about-rlm”]

Projecten

Wetterskip Fryslân

Logo Wetterskip
Wetterskip Fryslân zorgt voor schoon water én droge voeten in de provincie Fryslân en het Groninger Westerkwartier. RLM Benelux BV heeft voor Wetterskip Fryslân de volledige opslag en dosering voor chemicaliën voor defosfateren gemaakt. De opslagtanks en installaties voldoen aan alle KIWA-eisen. Daarnaast heeft RLM voor dit project verscheidene doseerinstallaties ontworpen, gerealiseerd en geïnstalleerd. Dankzij deze installaties kan het afvalwater dat bij Wetterskip Fryslân binnenkomt worden gezuiverd, waardoor het fosfaatvrije water weer gebruikt kan worden voor nieuwe doeleinden.

Vitens

12
Vitens zet zich onder andere in voor het duurzaam zelfstandig maken van de Noordzee-eilanden, zodat ze niet meer afhankelijk zijn van de vaste wal. Ook RLM Benelux BV heeft aan dit project een steentje bijgedragen. In opdracht van Vitens heeft RLM kunststof kasten geproduceerd voor het veilig overpompen van chemicaliën op de eilanden. Het resultaat zijn veilige doseerkasten met een heldere, transparante voorkant.

Friesland Campina

10
Friesland Campina voorziet miljoenen mensen in meer dan honderd landen van al het goede van melk. Voor Friesland Campina heeft RLM de complete opslag voor reinigingsmiddelen, calciumchloride, zoutzuur, natronloog en salpeterzuur verzorgt. Een grote uitdaging, die de medewerkers van RLM met beide handen hebben aangegrepen. Ook alle aanpassingen die nodig zijn voor het veilig opslaan en doseren van deze vloeistoffen zijn door RLM ontworpen en gefabriceerd.

Kunststoftanks