Home Niveaumeters

RLM Benelux heeft een groot assortiment aan niveaumeters en inhoudsmeters voor tanks en opslagsystemen. Wij importeren niveau-, vloeistof-, en troebelheidsmeet/schakelapparatuur van het merk BAMO IER.

Verschillende vormen niveaumeters
Denk bijvoorbeeld aan niveausensoren, overvulbeveiliging en lekdetectie. Al deze metingsapparatuur kan worden geleverd bij de RLM-kunststoftanks en nog beter: direct voor u gemonteerd worden op bestaande tankinstallaties.

Wij bieden onder andere:
Hydrostatische inhoudsmeting Mempro A;
Niveaumeting mechanische SFA;
Vlotter magneetschakelaars;
Overvul- en lekkagebeveiliging;
Ultrasone niveaumeting.

Indien u een besturing nodig heeft om deze inhoudsmetingsignalen te verwerken, kunnen wij die ook voor u realiseren. Klik op besturingskasten om deze te bekijken.

Wat is de beste keuze voor niveaumeters?niveaumeters
Dit verschilt per soort opslagsysteem en tank. Onze medewerkers adviseren u hierin graag. Zij hebben al jarenlange ervaring met het installeren van niveaumetingen, inhoudsmetingen en alle andere toevoegingen – ook op klantspecificatie. Met onze 24-uurs onderhoudsdienst bent u altijd verzekerd van goede service. Onze medewerkers staan dag en nacht voor u klaar en komen ook na de installatie of plaatsing van het metingsysteem graag bij u langs voor controle.


Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan!