Home Kunststof Regenton

Wilt u graag uw eigen regenwater opvangen? RLM Benelux levert kunststof regentonnen voor het opvangen en (her)gebruiken van regenwater. Schoon drinkwater wordt nog vaak gebruikt voor veel toepassingen waar eigenlijk helemaal geen drinkwaterkwaliteit voor nodig is. Denk bijvoorbeeld aan het sproeien van de tuin of het schoonmaken van uw huis of auto.

Geen kalksporen
Bovendien laat regenwater geen kalksporen achter, daar er praktisch geen kalk in het regenwater aanwezig is. Het gebruik van regenwater is goed voor het milieu en daarnaast bespaart u met regenwater ook nog eens kosten en energie. En nog een voordeel: we hebben er hier in Nederland genoeg van!

Maatvoering kunststof regenton
Vindt u het lastig om zelf de grootte van uw kunststof regenton te bepalen? Zie hier een globaal idee van de maten die geschikt zijn voor verschillende huishoudens:

Onderhoud & Installatie
Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in de installatie van regenwatersystemen en adviseren u dan ook graag hierin. Wij denken graag met u mee en maken ook regenwatersystemen op klantspecificatie. Met onze 24-uurs onderhoudsdienst bent u altijd verzekerd van goede service. Ook na plaatsing van het regenwatersysteem komen onze monteurs graag bij u langs voor controle en onderhoud.